Verzendingstijd
Iedere bestelling voor 22:00 wordt uiterlijk de volgende werkdag verzonden. In de praktijk blijkt echter dat een pakket voor 12:00 besteld, vaak dezelfde dag nog bij een postpunt afgeleverd wordt.

Verzendingspartner
Wij verzenden onze pakketten via MyParcel. 

Verzendingskosten

  • Pakket binnen Nederland: 6,15
  • Brievenbuspakket (Let op: enkel in Nederland mogelijk): €4,10
  • Pakket naar België: €9,-

Retourbeleid

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.  De kosten bedragen €3,95 via DHL (eigen label aanmaken) of €6,95 (maak gebruik van het adreslabel op het retourformulier) via PostNL. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@natuurlijkvief.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Product ruilen?

Wilt u uw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen met info@natuurlijkvief.nl. Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product.”

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.

Let op! Wij zijn niet verantwoordelijk voor pakketten die zijn kwijtgeraakt zonder bewijs van verzending. Wij adviseren daarom retouren terug te sturen met track&trace.

© 2021 NatuurlijkVief | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel